setare ca pagină de pornire 24.02.2020. serviciul nostru gratuit de furnizare informaţii de afaceri

prima pagină economia ungarã pieþe externe noutãþifeliciter reviste PUNTEA arhivă căutare linkuri convertor valutar híd online

Produse alimentare excepþionale
10.01.2007.

16 producãtori au primit dreptul de utilizare a Mãrcii Produs Alimentar Excepþional Ungar, în cadrul Expoziþiei de Specialitate Foodapest.

Produsele excepþionale ungare trebuie popularizate în primul rând pe plan autohton – a afirmat ministrul agriculturii, Gráf József, cu ocazia înmânãrii premiilor.
Acesta a apreciat: 75% din produsele agricole ungare sunt prelucrate de industria autohtonã, iar acest raport probabil va creºte anul viitor.
Gráf József, la festivitatea de acordare a premiilor, a oferit diploma cãtre 16 producãtori ºi 26 de produse. Momentan, în Ungaria, cu aceastã diplomã se pot mândri 80 producãtori ºi 250 de produse.
Printre produsele alimentare de calitate garantatã, se aflã în majoritate produse din carne ºi refrigerate, dar printre cei care dispun de aceste diplome, se aflã ºi producãtori de lapte, dulciuri, panificaþii, apã mineralã, bãuturi alcoolice, legume ºi fructe.
Marca de Produs Alimentar Excepþional Ungar a fost înfiinþatã de Centrul de Marketing Agrar FVM în anul 1998, cu scopul de a diferenþia produsele ungureºti de înaltã calitate.
Fondurile alocate domeniului agrar vor fi similare anul viitor, cu cele din acest an – a asigurat Benedek Fülöp, secretarul de stat al Ministerului Agriculturii. Anul trecut au fost destinate domeniului 1,2 miliarde de forinþi, iar în acest an, mai puþin de 1 miliard

ofertă media | contact redactor | contact | termeni şi condiţii de utilizare | înapoi