Legyen a kezdőlapom! 2020.07.13. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Magyar Innovációs Nagydíj
2007.01.05.
A Magyar Innovációs Alapítvány meghirdette a 2006. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot. A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett társaságok vehetnek rész, amelyek 2006-ban kiemelkedő hasznot értek le az innovációs teljesítménnyel.

A pályázatokat 2007. február 13-áig lehet beadni, a díjak ünnepélyes átadására 2007. március végén kerül sor. A bíráló bizottság a Magyar Innovációs Alapítvány kuratóriuma által felkért szakemberekből áll, elnöke a gazdasági és közlekedési miniszter.

A pályázat értékelési szempontjai között szerepel a 2006-ban elért többlet eredmény vagy többlet árbevétel és egyéb műszaki, gazdasági előnyök, eredetiség, újszerűség, társadalmi hasznosság.
Az év legjelentősebb innovációját nagydíjjal ismerik el, a kiemelkedő innovációs teljesítményeket innovációs díjjal jutalmazzák.

Az Magyar Innovációs Klub rendezvényén felhívták a figyelmet, hogy a 2007-2013. évi Új Magyarország Fejlesztési Terv gazdaságfejlesztési operatív programjában prioritásként szerepel a versenyképességet növelő kutatás-fejlesztés, innováció támogatása. A GOP mintegy 670 milliárd forint keretének 35 százalékát erre a célra fordítják.

A kutatás-fejlesztés területén a piacorientált, együttműködésen alapuló projektek kaphatnak fejlesztési forrásokat. Támogatják a kutatási központok fejlődését, a vállalati kutatás-fejlesztési munkát, az innovációt, a technológia-intenzív vállalkozásokat.


Hozzászólások

Új hozzászólás

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóink részére!

Bejelentkezés

Regisztráció
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje