Legyen a kezdőlapom! 2020.07.06. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Részvénytársaság lett az ITDH
2008.01.03.
2008. január 1-től ITD Hungary Zrt. néven nonprofit, zártkörűen működő részvénytársasággá alakult az ITDH Kht.

Az ügynökség feladatai változatlanok: a hazánkba irányuló külföldi működőtőke-befektetések ösztönzése, a külföldi befektetők számára információs, projektmenedzsment és támogatási egyablakos rendszer működtetése; valamint a magyar kis-, közép- és nagyvállalatok külpiaci törekvéseinek támogatása.
Az ITDH fő tevékenysége a kereskedelemfejlesztés és a befektetésösztönzés. Feladatait rendezvényein (üzletember-találkozók, konferenciák, tanulmányutak stb.), egyéni konzultációin és kiadványain keresztül valósítja meg. Az ITDH Euro Info Központja (EIC) az Európai Bizottság Vállalkozási és Ipari Főigazgatósága által működtetett nemzetközi EIC hálózat tagja, szolgáltatásaival a hazai kis- és középvállalkozások hatékony piaci szereplését támogatja.
Az ügynökség egyik alapvető feladata a külföldi közvetlen tőkebefektetések előmozdítása. A gazdasági tárca felügyeletével működő ITD Hungary természetesen magyarországi ügyfeleinek is számos területen nyújt szolgáltatásokat. Legfontosabb feladata, hogy kiterjedt eszköz- és kapcsolatrendszere révén segítse a kis- és középvállalati kört, hogy kiléphessenek a külországok piacaira, illetve megszilárdíthassák már elért pozícióikat. Mindezt belföldi, valamint a nagykövetségek szervezeti keretében működő külszolgálati képviseletein jól képzett, a külkereskedelemben jártas tanácsadók közreműködésével, kiadványokkal, pályázati úton elnyerhető támogatásokkal, kiállításokra, vásárokra szervezett kollektív megjelenésekkel, az Euro Info Központ szolgáltatásaival igyekszik elérni.


Hozzászólások

Új hozzászólás

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóink részére!

Bejelentkezés

Regisztráció
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje