Legyen a kezdőlapom! 2020.07.13. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Üzemanyag hitelre is
2007.01.09.
Az OTP Bank Románia és a MOL Románia Petroleum Products társmárkás hitelkártyát bocsátott ki, piacra dobva az OTP-MOL co-branded MasterCard hitelkártyát.

Ez az első üzemanyagvásárlói társmárkás hitelkártya, amelyet romániai bank és az egyik legnagyobb romániai üzemanyag-forgalmazó fejlesztett ki.
Az OTP-MOL hitelkártya birtoklói számára előnyt jelent, hogy az OTP Románia három havi nettó jövedelemnek megfelelő hitellimitet állapított meg, amely azonban 2 ezer új lejt nem haladhat meg, illetve a hiteltörlesztés esetében a türelmi idő 55 napos. A kártyaigénylés 2007. március 31-ig díjmentes, s az első évben kezelési költséget sem számolnak fel. A havi minimális törlesztő részlet mindössze a felhasznált hitel 5 százaléka, s a türelmi időszakot meghaladó hitelhasználatra is kedvezményes kamatot számítanak fel.
"A MOL Románia folyamatosan újabb és újabb kedvezményeket nyújt ügyfelei számára. A hitelkártya a töltőállomások szolgáltatásait hívatott bővíteni, ezáltal még több okot kínálva az MOL-ügyfelek számára a visszatérésre" - nyilatkozta Szalay Zsolt, a MOL Románia vezérigazgatója a társmárkás kártya kibocsátása kapcsán.
"Az OTP Bank Románia és MOL Románia által kezdeményezett közös kártya egy új MasterCard típusú kártya, amely felhasználóinak többszörös előnyt nyújt. A kártya széles körű nemzetközi elfogadói hálózattal rendelkezik, bármely MasterCard emblémával ellátott kereskedelmi elfogadóhelyen, illetve bankautomatánál használható 210 országban világszerte. Ugyanakkor a kártya számos további előnyt biztosít, amelyeket az ügyfelek minden bizonnyal értékelni fognak a MOL töltőállomásoknál történő vásárláskor" - vélekedett Denisa Mateescu, a MasterCard Europe délkeleti országokért felelős igazgatója.
Hárshegyi Frigyes, az OTP Bank Románia vezérigazgatója azt tartotta fontosnak kiemelni, hogy a lakossági ajánlat bővítésére bevezetett OTP-MOL hitelkártya része a bank üzleti stratégiájának, és ez újabb lépést jelent a 4-5 százalékos piaci részesedés eléréséhez. A társmárkás OTP-MOL hitelkártyát minden 19-65 év közötti magánszemély igényelheti az OTP Bank Románia bármelyik fiókjánál, sőt a MOL akármelyik töltőállomásánál, függetlenül attól, hogy az illető alkalmazott, szabadfoglalkozású, magánvállalkozó vagy nyugdíjas.


Hozzászólások

Új hozzászólás

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóink részére!

Bejelentkezés

Regisztráció
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje