Legyen a kezdőlapom! 2020.07.13. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Légi közössség
2007.01.10.
A Malév és az American Airlines, a világ egyik vezető légitársasága, megállapodást írt alá code-share és a törzsutas-programok összehangolásáról.

A code-share együttműködés értelmében a 2007. évi nyári menetrendtől kezdődően a Malév és az American Airlines több járatot közösen üzemeltet. Az amerikai légitársaság ráteszi kódját a Malév számos járatára, míg a magyar légitársaság kódja felkerül több American Airlines-járatra. Az American Airlines kizárólag akkor köt ilyen jellegű megállapodásokat, ha megbizonyosodott partnere azonos céljairól és szolgáltatásainak megfelelő minőségéről. A megállapodás eredményeként csak a New York-i Malév járat egymilliárd forinttal javítja a magyar légitársaság eredményességét.
A Malév Duna Club és az American Airlines Advantage programja közötti törzsutas-megállapodás fontos eleme, hogy a két légitársaság utasai kölcsönösen gyarapíthatják pontjaik számát a Malév és az American Airlines menetrendszerinti járatain egyaránt. A megállapodás aláírásával a Duna Club tagok számára újabb több száz olyan célállomást kínál a Malév, amellyel a oneworld csatlakozás után nem csupán a felhasználható bónuszpontok, hanem szintbesorolásuk is kedvezőbbé válik.
 


Hozzászólások

Új hozzászólás

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóink részére!

Bejelentkezés

Regisztráció
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje