setare ca pagină de pornire 25.10.2020. serviciul nostru gratuit de furnizare informaţii de afaceri

prima pagină economia ungarã pieþe externe noutãþifeliciter reviste PUNTEA arhivă căutare linkuri convertor valutar híd online

Producător de maşini cu succese

Knorr-Bremse Srl. a ieşit fortificată din criză, şi-a crescut efectivul de personal cu peste două sute de persoane şi în acest an alocă 2,5 miliarde de forinţi pentru achiziţionarea de maşini.

Panouri solare de la Jüllich Glas

Jüllich Glas Holding a început producţia de panouri solare moderne în noua sa uzină din Székesfehérvár.
Centru horticol

Este deosebit de important şi în cele ce urmează ca Ungaria să devină centrul horticol al regiunii – a specificat György Czerván, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Rurale, la deschiderea celei de-a 18-a ediţii a Expoziţiei şi Târgului Internaţional de Horticultură Hortus Hungaricus.
Master Good se extinde

Uzina de prelucrare a păsărilor din localitatea Kisvárda, predată recent în noua sa formă, asigură de lucru pentru 400 de persoane. Mulţumită investiţiei realizate din 1,6 miliarde de forinţi, proprietarul, grupul de societăţi Master Good are deja peste 900 de angajaţi.
Piaţa imobilelor industriale

Piaţa imobilelor industriale din Budapesta s-a stabilizat în cursul anului trecut şi această situaţie a caracterizat şi prima jumătatea a acestui an.
Bosch face investiţii

În următorii ani grupul Robert Bosch va aloca investiţiilor din Ungaria în total 35 miliarde de forinţi. Pentru început, acum, în octombrie încep lucrările de construcţie ale noului centru din Budapesta, pe teren propriu.
Rezultate şi programe

Agenţia pentru Comerţ Exterior din Ungaria (HITA) a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă rezultatele primelor nouă luni de activitate.
Capitala în toate pe primul loc

Budapesta a realizat 39,5 procente din produsul intern brut total al Ungariei, şi în acelaşi timp continuă să crească diferenţa dintre capitală şi cel mai puţin dezvoltat judeţ, Nógrád, aceasta fiind în 2008 de 4,9 ori, iar în 2009 de 5,2 ori mai mare în favoarea capitalei.
Despre industria de ambalaje din Ungaria

În 2010 industria de ambalaje din Ungaria, sub aspect valoric a înregistrat o creştere de 16,3%.
Despre piaţa auto din Ungaria

Pe una din paginile web dedicate maşinilor în Ungaria (poate cea mai populară), numărul maşinilor second-hand mai noi oferite spre vânzare a scăzut într-o perioadă de un an la o treime.
Pâinea noastră cea de toate zilele

Potrivit datelor furnizate de Asociaţia Ungară a Brutarilor, un locuitor în Ungaria consumă anual 73 kilograme de pâine. Două treimi din cantitatea vândută este în continuare pâine albă sau semialbă.
Se extinde Lego la Nyíregyháza

Prin crearea de o mie de noi locuri de muncă, Lego Group din Danemarca îşi dublează numărul angajaţilor în Ungaria, în timp ce costul realizării noului punct de lucru din Nyíregyháza poate atinge chiar şi optzeci de milioane de euro.
Despre piaţa auto din Ungaria

Pe una din paginile web dedicate maşinilor în Ungaria (poate cea mai populară), numărul maşinilor second-hand mai noi oferite spre vânzare a scăzut într-o perioadă de un an la o treime.
 18 / 1pagina următoare
ofertă media | contact redactor | contact | termeni şi condiţii de utilizare | înapoi