setare ca pagină de pornire 29.09.2020. serviciul nostru gratuit de furnizare informaţii de afaceri

prima pagină economia ungarã pieþe externe noutãþifeliciter reviste PUNTEA arhivă căutare linkuri convertor valutar híd online

Lansarea Monografiei CCIA a judeţului Arad

Joi, 25 februarie a.c. a fost lansată la EXPO Arad, Monografia Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, realizată în două volume, avându-i ca autori pe Dan Demşea (vol. I) şi Lia Lucia Epure (vol. II).

Pot alege România

România, Bulgaria şi regiunea Balcanii de Vest pot atrage din Ungaria investitorii în energia verde datorită faptului că în Ungaria reglementarea producţiei de energie regenerabilă este complicată -
Oraşele cu cea mai rapidă dezvoltare

În ultimele 12 luni piaţa imobilelor comerciale din metropole a fost invadată de mulţimea investitorilor – a constatat cel mai recent studiu al companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield.
Laptele va avea căutare

În perioada 2010-2020 cerinţele la nivel global pentru produsele lactate lichide vor creşte cu treizeci de procente - arată cel mai recent studiu al Tetra Pak, care a analizat obiceiurile legate de consumul de lapte în o sută de ţări.
Modificări în comerţul cu produse alimentare

Potrivit unui sondaj, în cel de-al doilea trimestru, pe piaţa ungară vânzările în comerţul cu produse alimentare au crescut valoric cu trei procente, dar cantitativ au scăzut cu 2 procente.
Toþi sunt cu probleme

Se pare cã încet-încet ºi evaluatorii de credite recunosc cã de fapt fiecare stat are probleme.
OECD este încrezãtoare

Cel mai recent raport al OECD se aºteaptã în cazul Ungariei în acest an la o creºtere economicã de 1,2 procente din PIB.
În aºteptarea avântului

Potrivit celei mai recente prognoze a Bãncii Mondiale, cu toate cã þãrile în curs de dezvoltare vor fi leadere în avântul pornit la nivel global, economiile emergente ale regiunii noastre vor resimþi mai profund criza europeanã cauzatã de îndatorare, de aceea în aceste þãri avântul cunoscut înaintea anilor de crizã nu se va întoarce în mod sigur pânã în 2012.
Reglementãri mai favorabile

Þãrile membre nu mai trebuie sã oblige microîntreprinderile la prezentarea raportului anual dupã ce Parlamentul European a votat favorabil modificarea normei legislative care a prevãzut aceasta.
Ieºirea din crizã a Asiei

Economiile din Asia ies în ritm rapid din crizã. Potrivit datelor Bãncii Asiatice de Dezvoltare (ADB), creºterea economicã medie a þãrilor din regiune poate atinge în acest an 7,5 procente, anul viitor 7,3 procente, în urma valorii înregistrate anul trecut de 5,2 procente.
Roadshow în trei oraºe

La fel ca celelalte sectoare, ºi reprezentanþii industriei tipografice ºi a industriei ambalajelor cautã legãturi cu potenþialii parteneri din România.
Recolta de grâu este mai scãzutã

În acest an se aºteaptã ca recolta de grâu la nivel mondial sã fie cu 5 procente mai scãzutã comparativ cu cea de anul trecut - susþine o analizã publicatã de Organizaþia Naþiunilor Unite pentru Alimentaþie ºi Agriculturã (FAO).
Fondul de crizã a fost majorat

Fondul Monetar Internaþional (FMI) a crescut cadrul financiar care serveºte managementul de urgenþã al crizelor economice, cu de peste zece ori, la valoarea de 550 miliarde de dolari.
 11 / 1pagina următoare
ofertă media | contact redactor | contact | termeni şi condiţii de utilizare | înapoi