Legyen a kezdőlapom! 2017.09.21. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Az agrárium Aradra figyel

Szeptember 7-10. között rendezik meg az Expo Arad területén Az AGROMALIM nemzetközi agrár és élelmiszeripari szakkiállítást. A 28 éves múltra visszatekintő rendezvényre az idén is sok kiállító jelentkezett, hogy megmutassa kínálatát a várhatóan több mint 15 ezer látogatónak.

Üzletember találkozó a Farmer Expon

Augusztus 18-án ingyenes magyar, román és ukrán üzletemberek találkozója lesz a Farmer-Expo keretén belül!
Hétmilliárd fölött

A román-magyar gazdasági kapcsolatok mindkét ország számára kiemelt jelentőséggel bírnak, a kétoldalú kereskedelmi forgalom összértéke évek óta meghaladja a hétmilliárd eurót.
Kiaknázatlan lehetőségek Moldovában

A magyar-moldovai gazdasági kapcsolatok állapotát a jelentős kihasználatlan tartalékok, a még kiaknázatlan lehetőségek jellemzik.
Üzleti fórum Sepsiszentgyörgyön

Június 15-én rendezték meg Sepsiszentgyörgyön a Környezetipari Megoldások és Együttműködések című fórumot. A rendezvénynek Kovászna megye Önkormányzata, mint partner adott otthont.
Németországi vásár ajánló

Az év második felében számos nagyszabású kiállítást rendeznek Németországban, ezek közül ajánlunk többet szíves figyelmébe, ha nem kiállítóként, akkor látogatóként.
Bajor-magyar gazdasági kapcsolatok

Stabil és intenzív együttműködés! Azon túl, hogy Magyarországot és Bajorországot közel ezer éves közös történelmi múlt kapcsolja össze, kiváló és élénk gazdasági és politikai kapcsolatok színesítik az együttműködést.
Gazdanap Székelyhídon

A II. Érmelléki és Bihar megyei Gazdanapot június 17-én rendezték meg a romániai Székelyhídon. A határmenti település rendezvényén ott volt a Feliciter Kiadó is.
Agrár kapcsolatok a Balkánon

A magyar mezőgazdaság 2016-os kiváló teljesítménye újabb lendületet adhat a nyugat-balkáni régiós külgazdasági kapcsolatoknak.
A Kereskedőház Szarajevóban

Újabb kapcsolódási pont a kereskedelemben: Szarajevóban is képviseletet nyitott a Kereskedőház.
Vámmentesen Boszniába

Bosznia-Hercegovina Magyarország fontos nyugat-balkáni külkereskedelmi partnere, s az elmúlt időszakban eredményeket ért el az uniós integráció és a hozzá kapcsolódó reformprogram terén.
Vigyázzon: csalók!

Ismét átverős trükkel próbálják megrövidíteni a magyar cégeket
Szabaduljon a fölöslegestől!

A cégek, vállalkozások életében olykor előfordul, hogy fölöslegessé válnak termékeik, eszközeik, elfekvő, nehezen értékesíthető raktárkészleteik keletkeznek. Érthetően szabadulnának ezektől, de nem egyszerű vásárlót találni. Új megoldást kínálunk számukra!
 149 / 1Következő oldal


médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje