Legyen a kezdőlapom! 2017.05.25. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Vigyázzon: csalók!

Ismét átverős trükkel próbálják megrövidíteni a magyar cégeket

Szabaduljon a fölöslegestől!

A cégek, vállalkozások életében olykor előfordul, hogy fölöslegessé válnak termékeik, eszközeik, elfekvő, nehezen értékesíthető raktárkészleteik keletkeznek. Érthetően szabadulnának ezektől, de nem egyszerű vásárlót találni. Új megoldást kínálunk számukra!
Piacot teremteni

Egy éve nyitotta meg nagyváradi irodáját a Magyar Nemzeti Kereskedőház. Az évfordulón adott interjút a Bihari Naplónak Sárközi Zoltán irodavezető. Szó esett többek közt a kereslet-kínálat találkozásának fontosságáról, és az Áldomásról is.
Krynicai Gazdasági Fórum

A Közép-európai Davosnak is nevezett krynicai fórum az első, 1991-es rendezvényből a kelet-közép-európai régió rangos politikai és üzleti találkozójává nőtte ki magát.
Lengyelországi vásár ajánló

Lengyelország hazánk egyik fontos és perspektivikus gazdasági partnere, az utóbbi két esztendőben rekordokat döntő kereskedelmi forgalommal.
Kereskedőházi képviselet Krakkóban

Lengyelország hazánk hatodik legnagyobb kereskedelmi partnerévé vált az elmúlt évek külkereskedelmi forgalom bővülése eredményeként, ezért a hazánkhoz közeli, stabil és potenciális üzleti lehetőségeket kínáló, nagy belső piaccal rendelkező Lengyelország fontos célpontja a magyar vállalatoknak.
Rekord év volt 2015

A lengyel-magyar gazdasági kapcsolatok tendenciái
AGRA 2016 (Szlovénia)

Szlovénia egyik legkiemelkedőbb szakkiállítását rendezik meg augusztus 20-25. között az AGRA 54. Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásárt a szlovéniai Gornja Radgonán, amelyen Magyarország díszvendégként fog részt venni.
Exportáljunk feldolgozott termkékeket

Növelni kell a feldolgozott termékek arányát a magyar élelmiszerexportban. Éder Tamás szerint a hazai a hazai agrár-külkereskedelem fejlődése szempontjából kulcsfontosságú, hogy növekedjen a feldolgozott termékek aránya a kivitelben.
Pörög az export

1,129 milliárdos külkereskedelmi többlet júniusban
Külpiaci roadshow

Románia, Lengyelország és Ukrajna üzleti lehetőségeivel ismerkedhet meg Miskolcon, Debrecenben vagy Békéscsabán a jövő héten! Regisztráljon most!
Így találhat német üzleti partnert!

Németországban három helyszínen rendezik meg a Kereskedelmi Képviselők Napját, ahol Ön is üzleti partnert találhat!
Német cégek keresik Önt

Halászati és bőripari cégek figyelmébe ajánljuk az alábbi, Németországból érkezett üzleti partner kereséseket.
 148 / 1Következő oldal
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje