Legyen a kezdőlapom! 2020.11.28. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Zöld Hét Berlinben
2007.01.31.
Az erős médiajelenléttel kísért Grüne Woche berlini rendezvény az élelmiszergazdaság és agrárpolitika egyik legnagyobb seregszemléje, melynek Magyarország immár 34. alkalommal volt résztvevője.

A Zöld Hét Németország egyik leglátogatottabb élelmiszeripari fogyasztói vására, amelyet tíz napos nyitva tartása alatt ebben az évben 410 ezer látogató (közülük 90 ezer szakmai érdeklődő) tekintett meg.
A Messe Berlin értékelése szerint termékeik piaci tesztelésére korábban még soha nem használta ki ennyi közép- és kelet-európai vállalat a berlini Zöld Hetet. A január 13. és 22. között megrendezett fogyasztói vásáron 53 országból összesen 1.639 kiállító jelent meg, hogy hagyományosan a helyszíni elárusításból növeljék bevételeiket. A Grüne Woche történetének legnagyobb külföldi részvételét ismét Oroszország valósította meg, összesen hatezer négyzetméter (!) fedett kiállítási területet bérelve vállalatai részére.
A közel 500 négyzetméteres magyar kiállítási területet, melyen csárda-étterem, bor- és szeszesital pavilon, hazai élelmiszerkülönlegességeket árusító „Mini Market”, valamint információs stand üzemelt, többek között felkereste Horst Seehofer német fogyasztóvédelmi, élelmezési és mezőgazdasági miniszter és Klaus Wowereit, Berlin kormányzó polgármestere, valamint több delegáció is.


Hozzászólások

Új hozzászólás

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóink részére!

Bejelentkezés

Regisztráció
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje