Legyen a kezdőlapom! 2020.11.25. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Bővítse ügyfélkörét Romániából!
2010.06.29.
Az első lépések megtételéhez ki sem kell mozdulnia az irodájából, a teljes körű ügyintézést a Feliciter Kiadó végzi. Ha Romániából szeretne ügyfeleket, az út rajtunk keresztül vezet!

Termékek, szolgáltatások, akciók meghirdetése széles kommunikációs skálán, mert Románia köztudottan jó célország! Bármely romániai média választása esetén fizethet forintban!

  • ÜZLETI-GAZDASÁGI MAGAZIN: PUNTEA, az üzleti kommunikáció lapja. Román nyelvű havi gazdasági magazin Magyarországról a romániai üzletembereknek: cikkekkel, üzleti ajánlatokkal, már 12 esztendeje.
  • ÚJSÁGHIRDETÉSEK napilapokban: Arad és Bihar megyékben, magyar nyelvű újságokban. (Nyugati Jelen, Reggeli Újság)
  • RÁDIÓ és TV reklám : Nagyváradon, illetve Bihar megyében több rádióban és televízió csatornán hirdetheti akcióit, aktuális kínálatát. Arad és Temesvár térségében rádió reklámot kínálunk.
  • JÁRMÛREKLÁM: Hirdetése mindig szem előtt! Nagyváradon és Aradon autóbuszon és villamoson hirdetheti termékét, szolgáltatását: reklámja így egész évben mozgásban lehet.
  • VÁSÁRVIVÕ szolgáltatás: cégképviselet egyes romániai kiállításokon/vásárokon: exkluzív standunkon vállaljuk magyarországi cégek képviseletét. Eljuttatjuk szórólapját, prospektusát, termékkatalógusát, CD-jét a rendezvény kiállítóihoz, látogató közönségéhez, az üzleti találkozó résztvevőihez.
  • ÓRIÁSPLAKÁTOK: ajánlata nagy méretben a közlekedők előtt! Óriásplakátok az utak mentén vagy házak homlokzatán — hogy nagyban lássák, mit kínál… Nagyváradon, Aradon, de akár más városokban is.

Kiadónkról:
A magyarországi Feliciter Kiadó a gazdasági jellegű kiadványok specialistája. Vezető termékei a HÍD-lapcsoport különböző nyelveken megjelenő üzleti-kommunikációs kiadványai, melyek közül kiemelkedik a 11. évfolyamában járó román nyelvű havilap, a PUNTEA. Elsődleges célunk, hogy kiadványaink segítségével a külföldi üzleti köröket tájékoztassuk a magyar gazdaságról és az üzleti partnereket kereső cégekről.

A www.feliciter.net hírportálunkon a külgazdaságban érdekelt magyar cégeket látjuk el külpiaci információkkal. Itt friss és autentikus híreket, elemzéseket olvasnak a magyar ajkú üzletemberek számos ország gazdaságáról, tájékozódnak a fontosabb külföldi kiállításokról, vásárokról, konferenciákról, de pályázati lehetőségekről is. Hírportálunk kiváló lehetőség a cégek közötti online kapcsolatteremtésre, termékek, szolgáltatások megismertetésére is. Naponta küldjük ki hírlevelünket közel ötezres, folyamatosan bővülő címlistánk alapján.

Román nyelvű hírportálunk, a www.puntea.net a nyomtatott kiadványok mellett az online lehetőségeket kihasználva közöl gazdasági információkat és közvetít partnereket a romániai üzletemberek számára. Ez a hírportál a PUNTEA online változata.

Számos szervezet, többek között a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium, az ITD Hungary Zrt. és kamarai tagozatok (az MKIK Magyar-Román Tagozatának kiadónk is tagja és kommunikációs partnere) is elkötelezték magukat a Feliciter Kiadó és a közös cél mellett, s a kezdetektől együttműködnek velünk.

Az 1999 óta megjelenő PUNTEA egész Románia területén terjesztett, román nyelvű gazdasági havilap, főként a romániai gazdasági szféra azon szereplőinek kezébe kerül hónapról-hónapra, akik érdeklődnek a magyar gazdaság iránt, akik üzleti kapcsolatot szeretnének kiépíteni a magyar cégekkel. Terjesztése rendkívül célirányos és hatékony, hiszen egyrészt egyéni, több ezer tételt számláló címlista alapján postai úton, másrészt az ITD Hungary bukaresti és területi irodái közreműködésével, a romániai kamarák révén, az MKIK magyar-román tagozata közreműködésével, valamint a fontosabb romániai kiállításokon, vásárokon, üzletember-találkozókon jut el a romániai üzletemberek és vállalatvezetők kezeihez.

A 2008. esztendőben vett nagyobb lendületet kiadónk romániai reklámügynökségi tevékenysége, így a PUNTEA magazin mellett még szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni partnereink, a magyar cégek (reklám)üzeneteit.
Az újsághirdetések megjelentetése romániai napilapokban, a rádió- és televíziós reklámok vagy az óriásplakátok révén a kommunikáció különböző formáira kínálunk lehetőségeket. Teljeskörű szolgáltatásunk révén ráadásul a számla forintban fizethető, ami könnyebbséget jelenthet ügyfeleinknek.   
A kiadói szolgáltatások terén is otthon vagyunk: széleskörű referenciákkal vállaljuk könyvek, újságok, prospektusok, szórólapok teljeskörű kivitelezését az ötlettől a késztermékig.

Kapcsolat: Feliciter Kiadó Kft.
4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 3. II. em. (Arany Sas Irodaház) E-mail:
kovats@feliciter.axelero.net és feliciterkiado@gmail.com,
Telefon: (06-42)506-823, telefon/fax: (06-42)506-824, mobil: 06-30-399-8940
Hírportáljaink:
www.feliciter.net (magyarul), www.puntea.net (románul) 

Kapcsolódó cikkek:
Menjünk Romániába!
Románia fontos nekünk

Hozzászólások

Új hozzászólás

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóink részére!

Bejelentkezés

Regisztráció
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje