Legyen a kezdőlapom! 2020.11.27. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Infopontok világszerte
2010.11.16.
Az ITD Hungary a Pro Novum 2010 projekt keretében információs pontokat létesít elsősorban Közép- és Délkelet-Európában, illetve - a projekt finanszírozási keretei között - a világ más pontjain is.

Ez idáig négy irodát hoztak létre az alábbi helyszíneken: Podgorica (Montenegró), Bukarest (Románia), Újvidék (Szerbia), Sepsiszentgyörgy (Románia).

Az ITD Hungary projektjének alapvető célja az, hogy támogassa a magyar vállalkozások külpiaci törekvéseit. Az információs pontok nem csak a tőkekihelyezési szándékkal megtelepülni kívánó cégeknek nyújtanak segítséget: a szolgáltatás nyitva áll azok előtt is, akiknek az export tevékenységéhez folyamatos jelenlét szükséges, sőt azok számára is, akik csak alkalmi jelleggel szerveznek üzleti tárgyalásokat.

Az irodák széles szolgáltatás-portfólióval várják az érdeklődő vállalatok jelentkezését. Az irodai eszközökkel fölszerelt munkaállomások használata, a tárgyalók és az általános asszisztencia igénybevételének lehetősége mellett speciális külpiaci szolgáltatások kihasználására is mód nyílik majd. A résztvevő cégeknek az ITD Hungary segítséget nyújt üzleti partnerek kereséshez, tárgyalások megszervezéséhez. Az ügynökség - igény esetén - a magyar cégek tőkekihelyezési tranzakcióinál is közreműködik.
Az un. prémiumszolgáltatások keretében az ITD Hungary azt is felajánlja, hogy - ha erre a helyi jogszabályok lehetőséget adnak -, a magyar vállalatok az információs pont címén jegyeztessék be helyi vállalkozásukat.

További részletek: www.itd.hu.


Hozzászólások

Új hozzászólás

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóink részére!

Bejelentkezés

Regisztráció
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje