Legyen a kezdőlapom! 2020.11.27. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Sikeres gazdanapok
2012.08.22.
Aug. 10. és 12. között immár 19. alkalommal rendezték meg a Szentlőrinci Gazdanapokat, s benne AGRO-MATCH üzletember találkozót.

A gazdanapok keretében először szervezett az Enterprise Europe Networkpécsi irodája és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Horvát Tagozata nemzetközi üzletember találkozót AGRO-MATCH elnevezéssel. A találkozó célja a kétoldalú (B2B) tárgyalások elősegítése és üzleti kapcsolatok kialakítása volt.
A Baranya Megyei Vállalkozói Központ nevében Sigora Irma ügyvezető igazgató asszony köszöntötte az egybegyűlteket, majd dr. Síkfői Tamás, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara titkáraés dr. Győrvári Márk, Szentlőrinc Város polgármestere kívánt sok sikert a tárgyalásokhoz. Ezután Losonc Krisztina, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat szabadkai irodavezetője ismertette röviden a Kárpát Régió Üzleti Hálózat céljait és feladatait, s azon belül a Szabadkai Iroda szerepét.
A 6 országból érkezett 31 résztvevő között - a vállalkozók mellett - jelen voltak a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamaravalamint a Kárpát Régió Üzleti Hálózat erdélyi irodájának képviselői is.

Az üzleti találkozó sikerességét bizonyítja, hogy a résztvevők mintegy 81 kétoldalú tárgyalást bonyolítottak le, elősegítve, hogy a kis- és középvállalkozások első kézből kaphassanak információt külföldi partnerkeresésükhöz.

 


Hozzászólások

Új hozzászólás

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóink részére!

Bejelentkezés

Regisztráció
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje