Legyen a kezdőlapom! 2020.10.25. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online

A Feliciter Kiadó Kft. 1996-ban kezdte meg működését sajtótermékek szerkesztésére és kiadására alapozott média tevékenységgel. Legmeghatározóbb termékeink a HÍD-lapcsoport különböző nyelveken megjelenő üzleti-kommunikációs magazinjai.

Filozófiánkkal és célkitűzéseinkkel összhangban magas színvonalon és szakmai felkészültséggel látjuk el a hazai és a külföldi üzleti szférát használható, értékes információkkal, versenyképes tudással a kétoldalú gazdasági kapcsolatokat illetően. Elsődleges célunk, hogy kiadványaink segítségével a külföldi üzleti köröket tájékoztassuk a magyar gazdaság nyújtotta előnyökről és lehetőségekről, a www.feliciter.net hírportálunkon pedig a külgazdaságban érdekelt hazai cégeket látjuk el külpiaci információkkal.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy törzs-ügyfeleink és új hirdető partnereik üzenete a legbiztosabb és egyre szerteágazóbb csatornákon jut el a célközönséghez annak érdekében, hogy megalapozzák és bővítsék üzleti kapcsolataikat - erre sokéves tapasztalatunk, megbízható partnereink jelentik a garanciát.

Külgazdasági kiadványainkat - tartalmukon túl - az exkluzív, gondosan előkészített arculati és tartalmi elemeknek köszönhetően igyekszünk a piacon megtalálható legigényesebb sajtótermékek közé emelni. Büszkék vagyunk arra, hogy számos szervezet, többek között minisztériumok, nagykövetségek, állami intézmények, vegyes kamarák, kamarai tagozatok, szakmai szervezetek is elkötelezték magukat a Feliciter Kiadó és a közös cél mellett, s a kezdetektől együttműködnek velünk. Egyrészt a terjesztésben mutatkoznak hatékony és nélkülözhetetlen segítségnek, másrészt naprakész gazdasági információkat szolgáltatnak. Együttműködő partnereink sora igen hosszú, a legnagyobb németországi kiállítás-szervező és rendező cégektől a sátoraljaújhelyi székhelyű Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványig.

Nagy örömünkre szolgál, hogy sokéves munkánk eredményeként nemcsak hatékonyan járulunk hozzá a két- illetve többoldalú üzleti kommunikációhoz, hanem exkluzív lapcsaládunkkal a gomba módra szaporodó sajtótermékek között maradandó, egyedülálló értéket hoztunk létre, valódi hidat képzünk hazánk és a környező országok üzleti körei között, hatékonyan közvetítjük hazánk értékeit.

Elégedettséggel tölt el bennünket az is, hogy évről évre cégek és vállalatok egyre szélesebb köre tünteti ki bizalmával a Feliciter Kiadót, s keres rajtunk keresztül befektetési, kereskedelmi és egyéb üzleti lehetőségeket, illetve veszi igénybe további szolgáltatásainkat.

Büszkén jelenthetjük, hogy 2015-re a nálunk feladott hirdetések száma elérte a 9000 darabszámot.

Az üzleti kommunikációs kiadványok mellett számos más szolgáltatással is Tisztelt Partnereink rendelkezésére állunk.

A „Vásárvivő” szolgáltatásunk egyedi lehetőséget jelent a külpiaci megjelenésre, a www.feliciter.net hírportálunk pedig gyakorta frissülő külpiaci információkkal, eseménynaptárral szolgálja olvasóit.

A Feliciter Kiadó profiljába és tevékenységébe tartozik könyv, falinaptár, prospektus, leporelló, szórólap, céges újság ésbármilyen más kiadvány kivitelezése az ötlettől a késztermékig, egyedi igények szerint. Elvégezzük e termékek arculattervezését, szövegírását, fordítását, grafikai és nyomdai munkálatait: azaz teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Az évről-évre megjelenő, egyedileg feliratozható falinaptáraink reprezentatív kiállításuk révén rendkívül alkalmas és különleges újévi ajándékként szolgálnak cégek, önkormányzatok, intézmények számára, amelyekkel partnereiket és dolgozóikat ajándékozzák meg.

Kiadónk cégek, szervezetek, önkormányzatok újságjait és hírleveleit is gondozza, vállaljuk könyvek kiadását is, a grafikai tervezéstől a késztermékig, akár kis példányszámban is.

Szerkesztőségünk és dinamikus csapatunk lelkesedésével arányos jókívánságainkat küldjük Önnek és vállalkozásának. Ha már partnerünk, akkor reméljük, még sokáig elégedett ügyfelünk marad. Ha még nem vette igénybe szolgáltatásunkat, bízunk benne, hogy minél hamarabb partnereink között üdvözölhetjük, és Ön is megtalálja, használja majd a Feliciter Kiadó nyújtotta páratlan lehetőségeket!

 

Kiemelt együttműködő partnereink:

 

Elérhetőségeink:
H-4400 Nyíregyháza, Nyár u. 7.
Tel.: +36/42/504-930
feliciter@feliciter.hu
http://issuu.com/feliciter

 
 
 
 
 
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje