Legyen a kezdőlapom! 2020.11.27. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online

Részletes információk az új holnapunkon: www.feliciterkiado.hu

A Feliciter Kiadó HÍD-lapcsoportjának gazdasági magazinjai széles körben ismertek itthon és külföldön, román, német, szerb, szlovák, orosz, horvát és magyar nyelveken jelentettük már meg tagjait.

Kiadványaink elsődleges célja és feladata az üzleti kommunikáció, a partnerkeresés és a partnerközvetítés - azaz a kereskedelem-fejlesztés, a kétoldalú üzleti-gazdasági kapcsolatok bővítése, erősítése, a befektetések ösztönzése. Bátran elmondhatjuk, hogy a célközönséghez, azaz a külföldi üzletemberekhez széleskörű és célzatos terjesztési csatornákon eljutó kiadványaink nemcsak ismertséget (és elismertséget) szereztek, de hatékony eszközei a hazai és külföldi cégek egymásra találásának is. A HÍD-lapcsoport gazdasági magazinjai nemcsak azért sikeresek, mert a magyar cégek partnerkereső reklámjai, üzleti ajánlatai olvashatók bennük, hanem azért is, mert hazánk gazdaságáról, az itteni lehetőségekről, a kétoldalú kapcsolatok alakulásáról adnak hiteles tájékoztatást és hasznos tudnivalókat a Magyarország iránt érdeklődő külföldi üzletemberek számára.

 

PUNTEA

Az 1999 óta megjelenő PUNTEA című, a kapcsolatteremtést és az információáramlást elősegítő, egész Románia területén terjesztett, román nyelvű gazdasági magazinunk a lapcsoport legrégibb és legsűrűbben megjelenő kiadványa. Sok éves munkánk eredményeként az exkluzív kivitelű, A/4-es formátumú PUNTEA ismert és közkedvelt információhordozó, hiszen a romániai gazdasági szféra azon szereplőinek kezébe kerül hónapról-hónapra, akik érdeklődnek a magyar gazdaság iránt, akik üzleti kapcsolatot szeretnének kiépíteni a magyar cégekkel.

Terjesztése rendkívül célirányos és hatékony, hiszen egyrészt egyéni, több ezer tételt számláló címlista alapján, másrészt a magyar nagykövetség kereskedelmi irodái, a romániai kamarák, a kiállítási központok, az MKIK Magyar-Román Tagozata közreműködésével a fontos kiállításokon, vásárokon, üzletember-találkozókon jut el a romániai és moldovai üzletemberek, vállalatvezetők kezeihez Aradtól Iasiig, Bukaresttől Kisinyovig.

Címlistánk mindig élő és folyamatosan bővülő, hiszen mind többen szeretnék rendszeresen megkapni a PUNTEA-t, mind több romániai cég, vállalkozás érdeklődik a magyarországi lehetőségek, kapcsolatok iránt. A Puntea már online is elérhető, tehát akihez nem jut el a nyomtatott példány, az online olvashatja a teljes magazint!

Nem kétséges tehát, hogy a PUNTEA a legalkalmasabb sajtótermék arra, hogy Ön megalapozza vagy bővítse romániai üzleti kapcsolatait, hiszen az Ön partnerkereső reklámja a PUNTEA révén a legjobb úton jut el a célközönséghez!

Kiadványunkat az alábbi linken tudja megtekinteni:

BRÜCKE zu Ungarn

Kiadónk HÍD-lapcsoportjának német nyelven megjelenő tagja a BRÜCKE zu Ungarn. Azon német, osztrák és svájci cégvezetők, -tulajdonosok az olvasói, akik különösen érdeklődnek a magyar üzleti-, kereskedelmi- és befektetési lehetőségek iránt. Ne feledjük: Németország hazánk első számú külgazdasági partner országa!

Ahhoz, hogy a BRÜCKE a leghatékonyabban eljusson hirdetőink elsődleges célközönségéhez, segítségünkre vannak a Magyar Nagykövetség külgazdasági attaséi Németországban (Berlin, München, Düsseldorf, Stuttgart), valamint Bécsben és Bernben, akik révén egy-egy lapszám több hónapot felölelve jut el a legjelentősebb üzletember-találkozókra, konferenciákra, gazdasági rendezvényekre az érintett országok területén. Több nagy vásárszervezővel, kiállítási központtal közvetlen kapcsolatunk van, így – a teljesség igénye nélkül – a német nyelvű gazdasági magazinunk ott van például Hannover, München, Lipcse és Basel jelentős kiállításainak sajtó standjain is.

A fentiekből kitűnik, hogy a BRÜCKE-ben való megjelenés az egyik leghatékonyabb és legeredményesebb módja német, osztrák és svájci üzleti kapcsolatok építésére.

Kiadványunkat az alábbi linken tudja megtekinteni:
http://issuu.com/feliciter/docs/brucke_2015_01

 

Madarski Privrednik

Kiadónk HÍD-lapcsoportjának szerb nyelven megjelenő tagja, a Madarski Privrednik (Magyar Gazdaság) Szerbia, Montenegró, Macedónia és Bosznia-Hercegovina üzleti köreit célozza meg. Tehát azon szerb, bosnyák, macedón és montenegrói cégvezetők, -tulajdonosok az olvasói, akik érdeklődnek a magyar üzleti-, kereskedelmi- és befektetési lehetőségek iránt. Terjesztése a magyar részvétellel zajló kiállításokon történik, továbbá a magyar nagykövetség kereskedelmi irodái révén, a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara és a Magyar Nemzeti Kereskedőház konferenciáin, üzletember találkozóin, irodáiban. Egy nyelven, négy országban – a Madarski Privrednik ezt kínálja.

Kiadványunkat az alábbi linken tudja megtekinteni:

A HÍD – az üzleti kommunikáció lapja

A Kárpát Régió magyar ajkú üzleti köreit összekötő magyar nyelvű gazdasági magazinunk a határokon átívelő kereskedelmi és befektetési kapcsolatok építésében jelent kiváló lehetőséget. Jól egészíti ki a Feliciter Kiadó román, szerb, orosz, szlovák és német nyelven megjelenő üzleti kommunikációs magazinjait annak érdekében, hogy a magyar vállalkozások informáltsága és gazdasági kapcsolatai erősödjenek határainkon túl, és azokon belül is.

A kétoldalú gazdasági kapcsolatok aktualitásait, gazdasági információkat, a különböző kereskedelem-fejlesztő szervezetek tevékenységét is bemutató kiadvány 7 ország magyar ajkú vállalkozói köreihez jut el, tovább erősítve az együttgondolkodást, a lehetőségek feltárását, az információ-áramlást, a kereskedelmi és befektetési kapcsolatok bővítését.

Terjesztése: Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna, Horvátország, Szlovénia magyar ajkú vállalkozói körében, továbbá Magyarországon, együttműködő partnereink közreműködésével

A kiadvány gazdasági információk tartalmaz a 7 országból, bemutatja a vállalkozásokat segítő szervezeteket és lehetőségeket, partnerkereső ajánlatokat, vásár és rendezvény ajánlókat közöl.

Magazinunkat az alábbi linken tudja megtekinteni:
http://issuu.com/feliciter/docs/hid_2014_02

 

MAD’ARSKÁ EKONOMIKA

A MAD’ARSKÁ EKONOMIKA c. szlovák nyelvű külgazdasági magazinunk fő célja a magyar és a szlovákiai cégek közötti üzleti kapcsolatok elősegítése. A MAD’ARSKÁ EKONOMIKA-t célirányos terjesztési csatornákon terjesztjük a magyar partnereket kereső szlovákiai cégek, vállalkozások körében, hagyományos együttműködő partnereink közreműködésével.

Kiadványunkat az alábbi linken tudja megtekinteni:

http://issuu.com/feliciter/docs/madarska_ekonomika_2014

 

MOCT

A MOCT c. orosz nyelvű magazinunk az orosz ajkú üzleti szférát szólítja meg. Hosszú éveken át az elsődleges célpiac, Ukrajna mellett a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet közreműködésével jutott el az orosz üzleti szféra képviselőihez.

(Megjelentetése a sajnálatos ukrajnai események miatt jelenleg szünetel.)

Magazinunkatt az alábbi linken tudja megtekinteni:

http://issuu.com/feliciter/docs/moct_2014_01

 

Külgazdasági hírportál

Napjainkban egyre fontosabb az információk gyors áramlása, ezért is működtetjük külgazdasági hírportálunkat, a www.feliciter.net-et, ami a HÍD című magyar nyelvű gazdasági lapunkat váltotta fel. Itt friss és autentikus híreket, elemzéseket olvashat számos ország gazdaságáról, megtalálja a főbb hazai gazdasági információkat, emellett tájékozódhat a fontosabb kiállításokról, vásárokról, konferenciákról, de pályázati lehetőségekről is. Látogassa rendszeresen hírportálunkat, így mindig képben lesz!

Térítésmentes üzleti információs szolgáltatás

A www.feliciter.net oldalán lehetőség van feliratkozni a térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunkra, így hírlevélben elsőként értesülhet a legfontosabb üzleti rendezvényekről, a magyar partnert kereső cégekről és a külpiac aktualitásairól. 

 

Egyéb kiadói szolgáltatások

Az üzleti kommunikációs kiadványok és a hírportálok mellett a Feliciter Kiadó profiljába és tevékenységébe tartozik könyv, falinaptár, prospektus, leporelló, szórólap, céges újság és bármilyen más kiadvány kivitelezése az ötlettől a késztermékig, egyedi igények szerint. Elvégezzük e termékek arculattervezését, szövegírását, fordítását, grafikai és nyomdai munkálatait: azaz teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Vállaljuk cégek, intézmények arculatának, bármilyen kiadványban megjelentetni szándékozott reklámjának megtervezését is. Megrendelőink között található például a Kárpátok Eurorégió, A Magyar Nyelv Múzeuma, a Kazinczy Ferenc Társaság, az Euroclip-Eurokapocs Közalapítvány, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint számos önkormányzat és vállalat az ország különböző pontjairól.

 

Falinaptár

Kiadónk hosszú évek óta jelentet meg exkluzív, egyediesített falinaptárakat, melynek fő témája Magyarország és annak varázslatos tájai, épületei. Falinaptárunk úgy a fotózás, mint a grafikai tervezés szempontjából művészi kivitelű, reprezentatív kiállítású, így rendkívül alkalmas és különleges újévi ajándékként szolgál az Ön cége, vállalata, intézménye számára, amelyekkel partnereit és dolgozóit ajándékozhatja meg. Egyedisége révén kiválóan alkalmas a céghez, vállalathoz, intézményhez való kötődés erősítésére, annál is inkább, mivel 20 db, vagy afölötti megrendelés esetén a megrendelt példányokon feltüntetjük a megrendelő logóját, nevét, címét, elérhetőségeit kívánság szerint.

Nézze meg 2015.évi falinaptárunkat:
http://issuu.com/feliciter/docs/feliciter_naptar

 

 


médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje