Bővítse ügyfélkörét Romániából!
2010.06.29.

Termékek, szolgáltatások, akciók meghirdetése széles kommunikációs skálán, mert Románia köztudottan jó célország! Bármely romániai média választása esetén fizethet forintban!

Kiadónkról:
A magyarországi Feliciter Kiadó a gazdasági jellegű kiadványok specialistája. Vezető termékei a HÍD-lapcsoport különböző nyelveken megjelenő üzleti-kommunikációs kiadványai, melyek közül kiemelkedik a 11. évfolyamában járó román nyelvű havilap, a PUNTEA. Elsődleges célunk, hogy kiadványaink segítségével a külföldi üzleti köröket tájékoztassuk a magyar gazdaságról és az üzleti partnereket kereső cégekről.

A www.feliciter.net hírportálunkon a külgazdaságban érdekelt magyar cégeket látjuk el külpiaci információkkal. Itt friss és autentikus híreket, elemzéseket olvasnak a magyar ajkú üzletemberek számos ország gazdaságáról, tájékozódnak a fontosabb külföldi kiállításokról, vásárokról, konferenciákról, de pályázati lehetőségekről is. Hírportálunk kiváló lehetőség a cégek közötti online kapcsolatteremtésre, termékek, szolgáltatások megismertetésére is. Naponta küldjük ki hírlevelünket közel ötezres, folyamatosan bővülő címlistánk alapján.

Román nyelvű hírportálunk, a www.puntea.net a nyomtatott kiadványok mellett az online lehetőségeket kihasználva közöl gazdasági információkat és közvetít partnereket a romániai üzletemberek számára. Ez a hírportál a PUNTEA online változata.

Számos szervezet, többek között a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium, az ITD Hungary Zrt. és kamarai tagozatok (az MKIK Magyar-Román Tagozatának kiadónk is tagja és kommunikációs partnere) is elkötelezték magukat a Feliciter Kiadó és a közös cél mellett, s a kezdetektől együttműködnek velünk.

Az 1999 óta megjelenő PUNTEA egész Románia területén terjesztett, román nyelvű gazdasági havilap, főként a romániai gazdasági szféra azon szereplőinek kezébe kerül hónapról-hónapra, akik érdeklődnek a magyar gazdaság iránt, akik üzleti kapcsolatot szeretnének kiépíteni a magyar cégekkel. Terjesztése rendkívül célirányos és hatékony, hiszen egyrészt egyéni, több ezer tételt számláló címlista alapján postai úton, másrészt az ITD Hungary bukaresti és területi irodái közreműködésével, a romániai kamarák révén, az MKIK magyar-román tagozata közreműködésével, valamint a fontosabb romániai kiállításokon, vásárokon, üzletember-találkozókon jut el a romániai üzletemberek és vállalatvezetők kezeihez.

A 2008. esztendőben vett nagyobb lendületet kiadónk romániai reklámügynökségi tevékenysége, így a PUNTEA magazin mellett még szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni partnereink, a magyar cégek (reklám)üzeneteit.
Az újsághirdetések megjelentetése romániai napilapokban, a rádió- és televíziós reklámok vagy az óriásplakátok révén a kommunikáció különböző formáira kínálunk lehetőségeket. Teljeskörű szolgáltatásunk révén ráadásul a számla forintban fizethető, ami könnyebbséget jelenthet ügyfeleinknek.   
A kiadói szolgáltatások terén is otthon vagyunk: széleskörű referenciákkal vállaljuk könyvek, újságok, prospektusok, szórólapok teljeskörű kivitelezését az ötlettől a késztermékig.

Kapcsolat: Feliciter Kiadó Kft.
4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 3. II. em. (Arany Sas Irodaház) E-mail:
kovats@feliciter.axelero.net és feliciterkiado@gmail.com,
Telefon: (06-42)506-823, telefon/fax: (06-42)506-824, mobil: 06-30-399-8940
Hírportáljaink:
www.feliciter.net (magyarul), www.puntea.net (románul)