Sikeres gazdanapok
2012.08.22.

A gazdanapok keretében először szervezett az Enterprise Europe Networkpécsi irodája és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Horvát Tagozata nemzetközi üzletember találkozót AGRO-MATCH elnevezéssel. A találkozó célja a kétoldalú (B2B) tárgyalások elősegítése és üzleti kapcsolatok kialakítása volt.
A Baranya Megyei Vállalkozói Központ nevében Sigora Irma ügyvezető igazgató asszony köszöntötte az egybegyűlteket, majd dr. Síkfői Tamás, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara titkáraés dr. Győrvári Márk, Szentlőrinc Város polgármestere kívánt sok sikert a tárgyalásokhoz. Ezután Losonc Krisztina, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat szabadkai irodavezetője ismertette röviden a Kárpát Régió Üzleti Hálózat céljait és feladatait, s azon belül a Szabadkai Iroda szerepét.
A 6 országból érkezett 31 résztvevő között - a vállalkozók mellett - jelen voltak a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamaravalamint a Kárpát Régió Üzleti Hálózat erdélyi irodájának képviselői is.

Az üzleti találkozó sikerességét bizonyítja, hogy a résztvevők mintegy 81 kétoldalú tárgyalást bonyolítottak le, elősegítve, hogy a kis- és középvállalkozások első kézből kaphassanak információt külföldi partnerkeresésükhöz.