TATRA EXPO, Poprád
2016.03.16.

 A hagyományos, immár 17. alkalommal sorra kerülő rendezvénynek a Poprad Aréna ad otthont, melyre március 21-ig lehet jelentkezni.
Használja ki Ön is a lehetőséget, mutassa be termékeit, szolgáltatásait az építőipar, lakás, belső- és külsőtér, és ezek kellékei szakágazatában, az ezzel kapcsolatos fogyasztási cikkek vagy a járműipar témakörében.

A szervezők kitűnő média megjelenítés biztosítanak (több mint 20 média: televízió, rádió, nyomtatott sajtó, 30 ezer szórólap, ingyen belépő), magas kiállító részvételt Szlovákiából (átlagosan 100) és jelentős számú látogatottságot (6000-8000 látogató). A kiállítás természetes kiegészítője a katalógus, amelyet a szervezők a látogatóknak ingyen terjesztenek.
Mit hozhat Önnek a kiállításokon történő részvétel?
- A lehetőségek sokaságát az ügyfelek személyes megszólítására.
- Közvetlen visszajelzéseket az Ön termékeinek, szolgáltatásainak bemutatása után.
- Üzleti kapcsolatok felvételét nemcsak a Tátra és Szepes régiókban tevékenykedő vállalkozókkal.
A kiállítási területek és standok árlistája a svt@svt.sk e-mail címen igényelhető.
A jelentkezés határideje 2016. március 21.

A SLOVAK BUSINESS AGENCY együttműködésével TATRA EXPO Kooperációs börzét szerveznek a kiállítás kísérő rendezvényeként építőipar & lakás témakörben április 15-én, melyre ugyancsak várják magyar cégek jelentkezését.
A kooperációs rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál a kis és középvállalkozóknak kölcsönös kapcsolatfelvételre, üzleti lehetőségek felkutatására és együttműködésre új külföldi ügyfelekkel és projektpartnerekkel.
Miért ajánlatos a részvétel?
- Lehetőség új üzleti és technológiai partnerek és nemzetközi szinten történő új projektek megismerésére.
- Alkalom határon átívelő üzleti kapcsolatok kezdeményezésére és saját know-how, termékek, szolgáltatások és technológiák ismertetésére és propagálására.
Részletes információk: https://www.b2match.eu/tatraexpo2016/pages/agenda
Regisztráció: https://www.b2match.eu/tatraexpo2016/registration
A jelentkezés határideje március 21.

A Tatra Expo kísérő rendezvénye április 15-én a Szlovák–Lengyel Gazdasági Szeminárium is, melyen Lengyelország mint építőipari kereskedelmi, beruházási és innovációs partner mutatkozik be.
A szeminárium szervezői: a Lengyel Köztársaság Szlovákiai Nagykövetsége, a Szlovák Köztársaság Lengyelországi Nagykövetsége, a Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara és a SPIŠ-VIEW-TRADING, spol. s r.o., (Kft.) Spišská Nová Ves (Igló)
A szeminárium jelentkezési határideje 2016. április 06.

További információk mindhárom eseményről (magyarul is):
Ing. arch. Mária Kleinová
ügyvezető, igazgató
Spiš-View-Trading, spol. s r.o.
Starosaská 15
052 01 Spišská Nová Ves
SZLOVAKIA
svt@svt.sk
www.svt.sk
+421-903-601-138