AGRA 2016 (Szlovénia)
2016.08.16.

A tavalyi évben 30 ország 1785 kiállítója mintegy 70 ezer négyzetméternyi területen mutatott be színvonalas mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiákat, gépeket és berendezéseket, illetve a legjobb minőségű helyi és regionális ételeket, borokat és biotermékeket.

A kiállítás időtartama alatt a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) kollektív kiállítási lehetőséget nyújt a rendezvényen résztvevő magyar vállalkozások számára, amivel a sikeres megjelenéshez és üzletkötésekhez kíván segítséget nyújtani.

Terveik szerint idén 143 m2 belső területet biztosítank partnereiknek, hogy a magyar exportképes termékek megismertetését elősegítsék a szlovén piacon.

A jelentkezőtől minimális részvételi díj megfizetését kérik, amiért az MNKH nemcsak a kiállítói teret és az installációt biztosítja, hanem a partnereikkel kötött együttműködési megállapodásnak megfelelően potenciális üzletfeleket is bemutat. A tárgyalások lebonyolításában, az esetlegesen felmerülő nyelvi nehézségekben a helyszínen lévő munkatársak segítenek.

További információkért kérjük, forduljon Horváth Zoltán külpiaci tanácsadóhoz a horvath.zoltan@tradehouse.hu e-mail címen.

A rendezvényen természetesen Híd c. gazdasági lapunk is jelen lesz.

 

Forrás: kereskedohaz.hu