Szabaduljon a fölöslegestől!
2016.11.24.

A KLM Raktár Kft. elsősorban vállalkozások számára nyitott meg olyan webfelületet, melyen jó eséllyel meg lehet szabadulni az elfekvő készletektől, például fölöslegessé vált gépektől, műszerektől, bútoroktól, ingatlanoktól.
- Célunk kettős – avat a részletekbe Kocsár Barna ügyvezető. – Egyrészt segítünk annak, aki el szeretné adni számára már nem kellő vagy megmaradt alapanyagait, gépeit, műszereit, elfekvő raktárkészleteit. Másrészt jó platfom a webáruházunk azoknak, akik kedvezményes áron vásárolnák meg mások már fölösleges, vagy megmaradt készleteit.
- Miért érdemes igénybe venni a www.klmraktar.com/webáruház szolgáltatásait?
- Mert az a lehetőség, amit mi az eladók és a vevők számára kínálunk, olyan konstrukciót jelent, melyben az üzlet megkötéséig megbízóink költsége nulla. Webáruházunk igénybevételével felmérhető, hogy országos szinten van-e igény az adott elfekvő, fölösleges termékekre. Biztosítjuk az eladók (ajánlattevők) és a vevőjelöltek személyes találkozóját, adás-vételi kényszer nélkül. A termék megvásárlásáról megtekintés, adott esetben kipróbálás után lehet döntést hozni. Érdeklődés esetén lehetővé tesszük az alkut, hogy partnereink a nekik kölcsönösen megfelelő áron hozzák létre az adás-vételt.
- Hogyan kerülhet fel kínálatom, esetleg keresleti igényem a webáruházba?
- Ingyenesen biztosítjuk az értékesíteni kívánt termék felhelyezését a webáruház piacterére 90 napig, majd a hosszabbítást további 90 napig. Térítésmentesen kérhető módosítás a kihelyezett termék adatlapjában, a terméket kérésre ingyen vesszük le a webáruház piacteréről, nem kérünk díjat az eladó és vevőjelölt személyes találkozásának megszervezésére sem. Nincs bánatpénz.
- Felhívom a figyelmet arra is, hogy a weboldal látogatói számára nincs kötelező regisztráció, kérésre hírlevél feliratkozási lehetőséget biztosítunk. Elősegíti az érdeklődők, vevőjelöltek tájékozódását, hogy a piactéren kategóriák szerinti felosztásban vannak a termékek elhelyezve, ahol a raktárkészletek, árukészletek egy csomagban is elhelyezhetők.
- Szolgáltatásuk tehát teljesen ingyenes?
- A korábban említett szolgáltatásaink térítésmentesek. Mi mindössze a sikeres üzletkötések után kérünk közvetítői jutalékot, melynek mértéke a tényleges adás-vétel értékének 10%-a. A webáruház részéről további költségek nem merülnek fel.

Jelentkezés és további információ: klmraktar@klmraktar.hu
Piactér: http://www.klmraktar.com/