Németországi vásár ajánló
2017.06.27.

A Feliciter Kiadó német nyelvű külgazdasági magazinja a felsoroltak közül több kiállítás magyar nemzeti, illetve média standján elérhető lesz.

EMO, Hannover, szeptember 18-20.
A fémfeldolgozás világvására: gyártástechnika, szerszámipar, fémek, forgácsoló- és precíziós gépek, méréstechnika, automatizálás…

EFA, Lipcse szeptember 20-22.
Nemzetközi elektro, épületgépészeti, valamint magas- és középfeszültség-technikai szakkiállítás. Tematika: épületgépészet és rendszertechnológia, világítás, fűtés, légtechnika, energiatakarékos megoldások, automatizálás, építőanyagok, védelem és biztonságtechnika, vezérléstechnika, szerszámok, üzemeltetés és raktározás, facility management.

Anuga, Köln, október 07-11.
A kétévente megrendezett ANUGA, a világ vezető élelmiszer- és vendéglátóipari szakvására 2017-ben már 34. alkalommal nyitja meg kapuit. A világos tematika és a felvonultatott árukínálat átfogó képet ad a globális piacról, bemutatja a világ élelmiszer-gyártóinak teljes spektrumát és a legújabb termékeket. A szakvásár tematikailag 10 jól definiált szektort mutat be: Fine Food (delikátesz élelmiszerek); Frozen Food (mélyhűtött élelmiszerek); Meat (Hús és hústermékek); Chilled and Fresh Food (hűtött és friss élelmiszerek); Dairy (tej és tejtermékek, tojás); Bread & Bakery (pékáruk); Hot Beverages (forró italok); Drinks (ttalok); Organic (bio élelmiszerek); Culinary Concepts (házon kívüli étkezés: technika és szolgáltatások).

E-Move, München, október 17-19.
Az elektromobilitás szakkiállítása.

A+A, Düsseldorf, október 17-20.
A munkahelyi biztonság, foglalkozás-egészségügy, egyéni védőfelszerelések és üzemi biztonság vezető nemzetközi vására. A szakvásárt a BASI (Német Munkabiztonsági és Munkaegészségügyi Egyesület) részéről szervezett A+A kongresszus, a "Biztonság + egészség találkozó", az "A+A fórum", valamint a "Vállalati egyenruha – vállalati formaruha" fórum egészíti ki.

FSB, Köln, november 07-10.
A világ minden tájáról érkező építészek, tervezők, üzemeltetők és befektetők, az önkormányzatok, sportegyesületek és egyesületek fontos döntéshozói tekintik meg a kiállítást, ahol játszóterek, sportlétesítmények, nyilvános medencék és egyéb fejlesztési lehetőségek kínálatát tekintik meg.

MEDICA, Düsseldorf, november 13-16.
A világ vezető orvos-szakmai kiállítása. Tematika: elektromedicin/orvosi technológia; laboratóriumi berendezések; diagnosztika; fizioterápia/ortopédiai technológia; árucikkek és fogyasztási cikkek; információs és kommunikációs technológia; orvosi szolgáltatások és publikációk

PRODUCTRONICA, München, november 13-16.
Elektronikai szakkiállítás, mely a világ egyik vezető vására az innovatív elektronikai gyártás területén, illetve nemzetközi találkozóhelye az egész iparágnak.

Végül, kakukktojásként egy fontos csehországi szakkiállítás:
MSV, Brno, október 09-13.
Csehország legnagyobb gépipari, fémmegmunkálási és elektrotechnikai szakvására kiemelt német és osztrák részvétellel.