Kétmillió eurónyi exportüzletek
2017.10.12.

Gazdasági, jogi, adó, vám és egyéb külkereskedelmet és vállalkozói érdekképviseletet érintő tanácsadás és szolgáltatás tekintetében 161 ukrajnai és 112 magyarországi gazdasági társaságnak nyújtottak információkat - tudtuk meg Kincs Gergely irodavezetőtől.
Az eltelt időszakban hat nemzetközi üzleti rendezvényt szerveztek Kárpátalján, emellett több helyi gazdasági rendezvény társszervezőjeként tevékenykedtek, melyeken összesen több mint 650 résztvevő jutott információkhoz: ukrajnai és magyarországi vállalkozók, politikai vezetők, önkormányzatok, civil szervezetek, oktatási intézmények képviselői, és mások.
Itt hívjuk fel olvasóink figyelmét, hogy október 27-én Beregszászon idegenforgalom, turizmus és vendéglátás témában szerveznek üzleti fórumot, melyre várják az érdeklődőket, előadóként és résztvevőként egyaránt. December közepén hulladékgazdálkodási és zöldenergetikai üzleti rendezvény megszervezését tervezik. Bővebb információ és a rendezvényekre való jelentkezés az iroda elérhetőségeken lehetséges!

A beregszászi iroda szolgáltatásai:
- Naprakész külpiaci információk.
- Országspecifikus külkereskedelmi, üzleti és gazdasági információk.
- Exportfejlesztési üzleti képzések.
- Üzleti lehetőségek felkutatása.
- Nemzetközi partnerkeresés és közvetítés.
- Üzleti tárgyalások szervezése.
- Integrált és multiszektorális projektek.
- Cégre szabott exportpiaci tanácsadás.
- Üzleti kultúrához kapcsolódó tanácsadás.
- Ügyletmenedzsment.
- Pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás.
- Exportpromóciós tevékenység.
- Üzletember találkozók, üzleti fórumok és üzleti delegációk szervezése.

Az iroda kapcsolatrendszere kiterjed az állami- és közigazgatási szereplőkre, szakmai szervezetekre és szövetségekre, a gazdaságdiplomáciai hálózatra és az üzleti élet szereplőire egyaránt.

Elérhetőségek:
Magyar Nemzeti Kereskedőház Beregszászi Képviseleti Iroda
Mobil: +380-993-233-039, +380-677-228-006
berehovo@tradehouse.hu
Irodavezető: Kincs Gergely