setare ca pagină de pornire 29.09.2020. serviciul nostru gratuit de furnizare informaţii de afaceri

prima pagină economia ungarã pieþe externe noutãþifeliciter reviste PUNTEA arhivă căutare linkuri convertor valutar híd online

Răsfoire: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Parteneriat Camera de Comerț Arad–British Council
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad devine partener British Council!
Record de vizitatori la Agromalim
Record de vizitatori la Agromalim: s-a depășit „pragul” de 15.000!
Aradul, interesant pentru investitorii spanioli
În cursul de marţi, 14 septembrie 2016, conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a avut o întrevedere cu Consulul Onorific al Spaniei la Timişoara, domnul José Miguel Viñals.
Nu merită să rataţi
Gheorghe Seculici: „Aducem la Agromalim unul dintre cei mai reputați specialiști europeni în științe agricole, academicianul Lauer”
Agromalim continuă să crească
Amenajăm noi spații pentru expunerea utilajelor agricole!
Festivalul Ecvestru Cupa “Sfântul Gheorghe”
Club Sportiv Asociaţia Agroturism Club Slătioara organizează la Arad, în perioada 22-24 aprilie 2016, Festivalul Ecvestru Cupa “Sfântul Gheorghe” în colaborare cu Romsilva şi în parteneriat cu instituţia Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad.
Construct Expo
Romexpo vă invită să descoperiţi între 7 şi 10 aprilie universul construcţiilor, mobilei, ambientării, designului interior şi exterior.
Cursuri organizate la CCIA Arad
“Expert Accesare Fonduri Europene Structurale şi de Coeziune Europene” si „Manager Proiect”
PUNTEA 2016/1
A apărut numărul 1/2016 al revistei PUNTEA
Confort Construct & Instal
Cel mai mare târg de construcţii și instalații din Vestul României EXPO Arad, 17-20 martie 2016
Principalele modificări aduse de Codul Fiscal
Principalele modificări aduse de Codul Fiscal şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal, prezentate la CCIA Arad
Cleaning Show incepe la ROMEXPO
Singura expozitie pentru domeniul curateniei profesionale din Romania
Lansarea Monografiei CCIA a judeţului Arad
Joi, 25 februarie a.c. a fost lansată la EXPO Arad, Monografia Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, realizată în două volume, avându-i ca autori pe Dan Demşea (vol. I) şi Lia Lucia Epure (vol. II).
Deschiderea târgului “A(R)picultura” 2016
Nu merită să rataţi!
Topul firmelor, gala mediului de afaceri arădean
Cei mai performanți reprezentanți ai mediului de afaceri arădean au fost recompensați în cadrul celei de-a XXII-a ediții a Topului Județean al Firmelor. Ceremonia, găzduită de Complexul Expo Arad, s-a constituit într-o adevărată gală a excelenței.
S-a dat startul târgului Agromalim!
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Gheorghe Seculici a deschis astăzi, la Expo Arad, cea de-a XXVI-a ediție a evenimentului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje, Agromalim.
Curs de Inspector Resurse Umane la CCIA Arad
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 19 august – 17 septembrie 2015, la sediul instituției de pe strada Cloșca nr. 5, cursul autorizat de Inspector Resurse Umane - cod COR 333304.
Nu merită să rataţi!
EXPO TRANSILVANIA Cluj-Napoca organizeaza, in perioada 8 - 11 octombrie 2015, EXPO CASA - editia a XVI-a Expozitie specializata de design interior, amenajare si dotare a casei familiale si FLOREX Expozitie specializata de flori si plante decorative
Programe naționale de finanțare
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în parteneriat cu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație Timișoara invită mediul de afaceri joi, 2 iulie 2015, începând cu ora 10:00, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca nr. 5,(...)
Transport-AR, în 5 și 6 iunie la EXPO Arad
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad sărbătorește începutul verii în 5 și 6 iunie la EXPO Arad.
Nu merită să rataţi!
De vânzare maşini pentru producţia de gem şi prelucrarea nucilor!
10 motive sa vizitati AGRA EXPO TRANSILVANIA (7 - 10 mai)
7 - 10 mai, Cluj-Napoca
Locuri de muncă și ofertă educațională
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 7-8 mai 2015, la EXPO Arad, cea de-a doua ediție a evenimentului internațional de educație și locuri de muncă – EDU2JOB.
Cafeneaua Întreprinzătorului la CCIA Arad
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad în parteneriat cu Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România filiala Arad a organizat, miercuri 29 aprilie 2015, la sediul instituției, primul eveniment din seria întâlnirilor sub denumirea “Cafeneaua Întreprinzătorului”.
Scoala altfel
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA, institut aflat in coordonarea Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, a venit si in acest an in sprijinul programului “Scoala altfel”.
Târgul Primăverii începe joi la EXPO Arad
Au mai rămas doar două zile până la deschiderea oficială a evenimentului Târgul Primăverii, organizat în perioada 16 – 19 aprilie 2015 la EXPO Arad.
3000 de vizitatori la Confort Construct&Instal
Evenimentul internaţional de construcţii şi instalaţii Confort Construct&Instal organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, în perioada 19 – 22 martie 2015, la EXPO Arad, a primit vizita a peste 3000 de vizitatori. Bilanţul expoziţiei este unul cu succes pentru organizatori şi participanţi, impresiile de după eveniment fiind pozitive.
O mie şi una de legende într-o sticlă
Vă aşteaptă cea mai veche şi cea mai mare cramă a zonei viticole Somló!
"AGRO-ITINERARII2015"LA ARAD
CCIPR ORGANIZEAZĂ PRIMUL EVENIMENT "AGRO-ITINERARII2015"LA ARAD
Au mai rămas două zile până la Confort Construct
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad vă invită, între 19 şi 22 martie 2015, la Expo Arad, pentru a vizita cel mai important eveniment din Vestul ţării dedicat construcţiilor şi instalaţiilor.
Oferte ale firmelor
Nu merită să rataţi! Construcţii de maşini şi industria uneltelor
Agra Expo Transilvania 2015
Intr-un nou concept, aplecati mai atent asupra nevoilor ale fermelor romanesti mici si mijlocii si a gospodariilor taraneste, ale tuturor fermierilor si agricultorilor, continuam organizarea celui mai important eveniment expozitional, cu profil agricol din Transilvania, la Cluj Napoca.
Codul Fiscal şi Codul de Procedură Fiscală
Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad a depus amendamente pentru Codul Fiscal şi Codul de Procedură Fiscală
Confort Construct&Instal 2015
Confort Construct&Instal 2015, şansa să ieșiți din umbra marilor retaileri Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, în perioada 19–22 martie 2015, la Complexul EXPO Arad, cea de-a XXI-a ediţie a evenimentului internaţional Confort Construct&Instal.
Peste 2000 de persoane din şapte judeţe au vizitat
Prima ediţie a evenimentului A(r)picultura organizat în perioada 28 februarie – 1 martie la EXPO Arad s-a bucurat de un mare succes. Peste 2.000 de persoane din Vestul ţării dar şi din judeţe precum Dolj, Mehedinţi sau Cluj au vizitat expoziţia cu vânzare organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, la Complexul EXPO Arad.
A(r)picultura la EXPO Arad
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și Asociația Crescătorilor de Albine din România lansează, în perioada 28 februarie – 1 martie 2015, la EXPO Arad, prima ediția e unui eveniment dedicat sectorului apicol.
Seminarul Agricultura – șansa de inovare în 2015
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad împreună cu Asociatia Județeană a Gospodarilor Maghiari Arad organizează, marți, 10 februarie 2015, de la ora 13:00, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca, nr. 5, prima ediție a seminarului de informare
Rolul specialiştilor maghiari
Specialişti maghiari au proiectat mai multe aparate de măsură pentru sonda spaţială, dar şi calculatorul central de comandă şi de colectare de date al robotului aterizor Philae.
Oferte ale firmelor maghiare (horticultura)
Nu merită să rataţi!
Horticultura, un sector de succe
În Ungaria, anul trecut 4,7 procente din pământuri au fost folosite în scop horticol.
Târg de Vânătoare și Pescuit - FeHoVa din Budapest
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în data de 12 februarie 2015, misiunea economică la cel mai mare Târg de Vânătoare și Pescuit - FeHoVa din Budapesta (Ungaria).
A crescut exportul la porumb
În perioada ianuarie-august 2014, 79 de procente din venitul total din export şi 75 de procente din cel din import au provenit din comerţul cu statele UE.
Oferte ale firmelor maghiare (alimentară)
Nu merită să rataţi!
2014, anul relansării activității
Anul 2014 a fost un an al consolidării și relansării pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Instituția a reușit să-și canalizeze forțele pentru a reactiva toate activitățile și serviciile oferite membrilor și agenților economici, iar bilanţul la final de 2014 este unul favorabil.
Succes la prima ediție a Festivalului Tradițiilor
Succes la prima ediție a Festivalului Tradițiilor de Iarnă de la EXPO Arad Iscusința în prepararea produselor tradiționale de Ignat a fost premiată în cadrul Festivalului Tradițiilor de Iarnă organizat ieri, 11 decembrie 2014, la EXPO Arad. 26 de participanți s-au întrecut la concursul Cei mai gustoși cârnați, iar 8 echipe au concurat pentru cele mai bune preparate: jumara de aur, caltaboșul anul
Moldagrotech 2015 (spring)
Vă invităm să participaţi la Expoziţia Internaţională Specializată “Moldagrotech (spring)”, ediţia a XXVIII-a, care se va desfăşura în perioada 04 – 07 martie 2015, la CIE "Moldexpo" – liderul necontestat în organizarea tîrgurilor şi expoziţiilor din republică.
Festivalul Tradițiilor de Iarnă
Sub o nouă abordare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad reînvie tradiția manifestărilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă, joi, 11 decembrie 2014, la Expo Arad în cadrul evenimentului Festivalul Tradițiilor de Iarnă.
Eveniment de brokeraj în domeniul IT&C
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA și Hungarian Național Trading House, parteneri ai rețelei Enterprise Europe Network, în colaborare cu clusterul IT Plus din Miercurea Ciuc, Camera de Comerț și Industrie Covasna, Asociația Întreprinzătorilor din Ciuc organizează în data de 28 noiembrie un eveniment de brokeraj în domeniul IT&C.
Oferte ale firmelor (electronică şi metalurgică)
Nu merită să rataţi!
În est, la Budapesta e cel mai bine de trăit
Budapesta a fost ales cel mai bun oraş din Europa de Est în care merită să trăieşti. În clasamentul întocmit de The Economist, la nivel mondial capitala ungară se află pe locul cincizeci, iar în Europa de Est pe locul întâi. Clasamentul a pus în ordine 140 de mari oraşe pe baza a numeroase criterii. Dacă privim doar oraşele europene, capitala Ungariei se află pe locul al 23-lea, imediat după Roma.
ofertă media | contact redactor | contact | termeni şi condiţii de utilizare | înapoi