Transport-AR, în 5 și 6 iunie la EXPO Arad
03.06.2015.

Zgomot, cai putere, concursuri, conferințe și multe alte surprize, toate acestea sunt pregătite pentru arădeni în acest weekend, în cadrul evenimentului de transporturi profesionale, servicii conexe și accesorii, Transport-AR.
“Anul acesta sărbătorim cea de-a XXII-a ediție a evenimentului Transport-AR printr-un program complex adresat tuturor categoriilor de transportatori. Plusvaloarea acestei ediții constă în organizarea conferinței cu tema Transportul mărfurilor periculoase, la care sunt invitați toți cei interesați și la care vor fi abordate aspecte din legislația actuală”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.
Pentru publicul larg, organizatorii au pregătit un salon auto în care vor fi prezentate cele mai noi modele de automobile împreună cu o expoziție impresionantă de mașini și utilaje de mare tonaj, capete tractoare și o multitudine de accesorii aferente.Cu sprijinul partenerilor Transport-AR, în prima zi de eveniment, se va organiza un concurs deosebit în care șoferii pasionați își pot testa calitățile pe cele mai noi modele de camioane.
Intrarea este gratuită!