Programe naționale de finanțare
30.06.2015.

(...)la seminarul de informare intitulat “Finanțarea IMM-urilor – Prezentarea Programelor Naționale cu finanțare de la bugetul de stat în 2015”.

Evenimentul este susținut de Banca Transilvania, iar în cadrul acestuia vor fi prezentate programele de finanțare gestionate de Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri și derulate prin Oficiul Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație Timișoara. De asemenea, vor fi abordate și ofertele de finanțare pentru companii, lansate pe piață de Banca Transilvania.
“Programul evenimentului este conceput pentru agenții economici din domeniul serviciilor, producției și comerțului, persoanelor care doresc să iniţieze o nouă afacere în acest domeniu, precum și tinerilor antreprenori sau femeilor manageri. Obiectivul evenimentului se concentrează pe identificarea celor mai eficiente soluții de finanțare, în raport cu necesitățile și target-ul mediului de afaceri”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Participarea la eveniment poate fi confirmată până cel târziu în data de 01.07.2015, la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact Carmen Crișan, telefon: 0770.274 724.