Legyen a kezdőlapom! 2020.10.26. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Hiba, hogy befordultunk

A magyar vállalkozások jelentős többsége befelé fordult, kizárólag a hazai piaccal foglalkozik, emiatt gyengébb a versenyképessége.

Ketyeg a haráridő!

Több ezer korlátolt felelősségű társaság szűnhet meg a március 15-éig esedékes, félmillióról hárommillióra történő kötelező törzstőkeemelés miatt.
Csökken a beruházási kedv

Tovább csökkent a beruházást tervező hazai vállalatok aránya, de még így is közelíti a 62 százalékot – derül ki az MFB felméréséből. A cégek kevésbé támaszkodnának hitelekre a finanszírozásnál.
Ki a leggyengébb?

A visegrádiak közül a magyar gazdaság teljesített a leggyengébben.Az EU-ban 1,8 százalékos volt a GDP-növekedés 2015 utolsó negyedévében az egy évvel korábbihoz képest. A magyar mutató az unió 11. legjobbja, de a visegrádi államok számai közül a leggyengébb.
Hasít a magyar gazdaság

Magyarország bruttó hazai terméke 2015 negyedik negyedévében 3,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva.
Giccsadó

Több önkormányzat követheti Óbudáét, ahol évi félmillió forintos „giccsadót” vetne ki önkormányzat azokra az építkezőkre, akik figyelmen kívül hagyják a kerület építésügyi szempontjait.
Áfacsaló húskereskedők

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt indított nyomozást a NAV egy húskereskedelemmel foglalkozó cég ügyében - közölte a hivatal kedden az MTI-vel.
25 milliárd Kecskemétnek

Huszonötmilliárd forintot bocsát Kecskemét rendelkezésére a kormány, hogy a város létrehozhasson egy gazdaságfejlesztési alapot.
Felminősítették Magyarországot

A világ egyik legnagyobb hitelbiztosítója, a Coface felminősítette Magyarországot, az eddigi "B" helyett az "A4"-es, elfogadható kockázatú kategóriában tartják nyilván a továbbiakban a magyar gazdaságot.
Öt biztos befektetés, amit még egy válság se érint

A 2009-es világválság óta tudjuk, bármikor jöhet egy újabb. Ha a pénzünket biztonságban akarjuk tudni, Magyarországon is van rá számos jó lehetőség. Ezeket vesszük most számba!
Fogy a magyar

Többen születtek, de még többen haltak meg 2015 első 11 hónapjában, mint az elmúlt év hasonló időszakában - a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint.
Dolgozói mobilitás

A magyar dolgozók fele volna hajlandó elköltözni egy új állás miatt. A pályakezdő, a vezetői állásban lévő, valamint az agráriumban tevékenykedő munkavállalók a legmobilisabbak.
300 alatt tankolhatunk

Péntektől bruttó 3 forinttal csökkenti a dízel üzemanyag nagykereskedelmi listaárát a Mol, a benzin ára most nem változik.
 54 / 1Következő oldal
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje