Legyen a kezdőlapom! 2020.11.27. térítésmentes üzleti információs szolgáltatásunk
belépés
regisztráció
címlapa Feliciter kiadványaink külpiacok belföld sorokban ajánló háttér arhívum kereső puntea online
Kétmillió eurónyi exportüzletek

A Magyar Nemzeti Kereskedőház 2015 októberében nyitotta meg beregszászi képviseleti irodáját, melynek munkatársai eddig több mint 2 millió euró összegű export ügylet lebonyolításában segítettek magyarországi vállalkozóknak, elsősorban mezőgazdasági, textilipari, gépgyártó és forgalmazó, továbbá borászati cégeknek.

Irodák Kijevben és Odesszában

A vegyeskamarai rendszerből a magyar-szerb, magyar-szlovák és magyar-ukrán relációk viszik tovább tevékenységüket a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tagozatain kívül. A 2009-ben alakult Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara (MUKIK) számára a 2016. év az újjáépítés megkezdésének, míg 2017. az áttörés éve volt.
Fókuszban a bor és a termál energia

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. célja, hogy fejlessze a magas hozzáadott értékű, nemzetközileg is versenyképes termékeket és szolgáltatásokat előállító, magyar érdekeket szolgáló gazdasági szereplők exportképességét, egyúttal lehetőséget teremtsen számukra exportsikerek elérésére.
Behálózták a régiót

Az utóbbi időben dinamikusan fejlődnek az anyaországi és a határon túli magyar vállalkozások közötti gazdasági és üzleti partnerkapcsolatok, köszönhetően elsősorban a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) exportpromócióért felelős háttérintézménye, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) aktív szakmai munkájának.
Sikeres volt az Agromalim

Öt országból érkeztek kiállítók a 2017. évi AGROMALIM szakkiállításra. Az aradi rendezvényen hagyományosan saját standdal volt jelen a Feliciter Kiadó, a PUNTEA magazin terjesztése mellett ezúttal is több magyarországi céget képviselve.
B2B a turizmusról

A magyar-román turisztikai együttműködés szélesítésének szándékával szerveznek konferenciát és üzleti találkozót Nagyváradon, melyre még jelentkezhetnek az ágazatban tevékenykedő érdeklődők.
Az agrárium Aradra figyel

Szeptember 7-10. között rendezik meg az Expo Arad területén Az AGROMALIM nemzetközi agrár és élelmiszeripari szakkiállítást. A 28 éves múltra visszatekintő rendezvényre az idén is sok kiállító jelentkezett, hogy megmutassa kínálatát a várhatóan több mint 15 ezer látogatónak.
Hétmilliárd fölött

A román-magyar gazdasági kapcsolatok mindkét ország számára kiemelt jelentőséggel bírnak, a kétoldalú kereskedelmi forgalom összértéke évek óta meghaladja a hétmilliárd eurót.
Kiaknázatlan lehetőségek Moldovában

A magyar-moldovai gazdasági kapcsolatok állapotát a jelentős kihasználatlan tartalékok, a még kiaknázatlan lehetőségek jellemzik.
Üzleti fórum Sepsiszentgyörgyön

Június 15-én rendezték meg Sepsiszentgyörgyön a Környezetipari Megoldások és Együttműködések című fórumot. A rendezvénynek Kovászna megye Önkormányzata, mint partner adott otthont.
Bajor-magyar gazdasági kapcsolatok

Stabil és intenzív együttműködés! Azon túl, hogy Magyarországot és Bajorországot közel ezer éves közös történelmi múlt kapcsolja össze, kiváló és élénk gazdasági és politikai kapcsolatok színesítik az együttműködést.
Gazdanap Székelyhídon

A II. Érmelléki és Bihar megyei Gazdanapot június 17-én rendezték meg a romániai Székelyhídon. A határmenti település rendezvényén ott volt a Feliciter Kiadó is.
Vámmentesen Boszniába

Bosznia-Hercegovina Magyarország fontos nyugat-balkáni külkereskedelmi partnere, s az elmúlt időszakban eredményeket ért el az uniós integráció és a hozzá kapcsolódó reformprogram terén.
 59 / 1Következő oldal
médiaajánlat | e-mail a szerkesztőnek | impresszum | adatvédelem | lap teteje